Wanneer? 11 april 2021

Experts stellen zich voor
************************

Ik ben Fiona Meilink geboren in Hoorn en opgegroeid in Bovenkarspel, West-Friesland. Mijn passie voor het paard is al zo groot als ik oud ben, en ik roep al van kinds af aan dat dit mijn leven gaat zijn.

Ik ben Jack Meagher Triggerpoint masseur voor paarden. In 2016 ben ik afgestudeerd Osteopaat voor Paarden EDO, na 4 jaar gestudeerd te hebben aan het Vluggen Institute in Duitsland. In 2017 ook afgestudeerd als osteopaat voor honden aan hetzelfde Institute.

Mijn instructeursdiploma level 1,2 en 3 heb ik gehaald in Engeland, bij Heather Moffet in Engeland. Samen met het maken van de Equisimulator ben ik ook de enige geaccrediteerde Enlightened Equitation Teacher in Nederland.

Mijn passie is om combinaties te verbeteren met zowel mijn begeleiding als therapeut, als mijn begeleiding als instructeur. Het maximale halen uit de combinatie, met de beperkingen die er zijn, om samen te groeien naar vriendschap, vertrouwen en respect.

https://www.remedio.nl/

Het verkiezingsproces verloopt wat anders dan anders. Dit om het risico op verspreiding van Covid-19 op de verkiezingsdag klein te houden. Er worden maatregelen getroffen om ervoor te zorgen dat het voor kiezers veilig is om te stemmen en het voor stembureauleden veilig is om hun werk te doen in de stemlokalen.

Shares
Share This