Het paardrijden in combinatie met balkjes geeft voor ruiter en paard een nieuwe impuls naar losheid, gehoorzaamheid en tempocontrole van het paard. Het leert de ruiter inzicht en gevoel te krijgen in het rijden, wat uiteindelijk voor elke discipline in de sport of recreatie een meerwaarde is.

Er wordt gestart met reeks van 4 lessen van 45 minuten. De lessen worden opgebouwd van balkjestraining, naar balkjestraining in combinatie met cavaletti, naar het springen van hindernissen met als doel om aan het eind van serie lessen op een verantwoorde manier een parcours te springen. Uiteraard is de springhoogte afhankelijk van de combinatie. Geschikt voor jong en oud, groot en klein, leden van de vereniging maar ook voor enthousiaste combinaties die (nog) geen lid zijn van de vereniging.

De lessen worden gegeven door Tamara Zijp uit Hippolytushoef. Naast gediplomeerd instructrice is zij ook Paarden bewegingstherapeute. Wil je meer informatie weten over Tamara Zijp?

Wanneer: Vrijdag 29 januari 2021, 12 februari, 26 februari en 12 maart vanaf 17.00 uur. In groepjes van minimaal 3 combinaties en maximaal 4 combinaties.

Kosten: 4 lessen van 45 minuten €45,- voor leden, €70,- voor niet leden.

Aanmelden kan door een mail te zenden aan

Shares
Share This