LR, PC en MV 'De Wironruiters'

Contact LR, PC en MV De Wironruiters.

In verband met de aangescherpte Privacy wetgeving (ingegaan mei 2018) staan er geen persoonsgegevens van onder andere bestuursleden, op de site.

Heeft u een vraag? Gebruik dan het contactformulier.

Locatie rijhal:

LR, PC en MV 'De Wironruiters'

Lonjeweg 1

1777 JG Hippolytushoef

Onze adverteerders

Wilt u ook adverteren op onze site en/of met een reclamebord in onze rijhal? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.


Wij waarderen uw betrokkenheid met onze vereniging.

Sponsoring

LR, PC en MV De Wironruiters kent een lange geschiedenis op Wieringen. Uitoefening van de hippische sport in clubverband begint al in de jaren '30 van de vorige eeuw.

Onze vereniging zet zich in om de hippische sport op Wieringen mogelijk te maken en ondersteunt diverse verenigingen en organisaties door de rijhal en omliggend terrein, tegen een aanvaardbare vergoeding, beschikbaar te stellen.

Rijhal energie-neutraal

De rijvereniging is een bloeiende vereniging met ambities. Naast de vele sportieve activiteiten zijn we actief bezig om de rijhal energie-neutraal te maken. De plannen zijn inmiddels vergevorderd en een aantal grote fondsen/sponsoren hebben zich bij ons aangesloten.

Uw steun tweeledig

Uw ondersteuning zorgt er voor dat de LR, PC en MV De Wironruiters zich sterk kan maken voor de toekomst en tegelijkertijd zien uw klanten dat u onze levendige vereniging een warm hart toe draagt.

Sponsor mogelijkheden: