Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Balkjestraining olv Tamara Zijp

25 maart 2022 @ 17:00 - 20:00 CET

Balkjestraining
Onder leiding van Tamara Zijp
____________________________________
Het paardrijden in combinatie met balkjes geeft voor ruiter en paard een nieuwe impuls naar losheid, gehoorzaamheid en tempocontrole van het paard. Het leert de ruiter inzicht en gevoel te krijgen in het rijden, wat uiteindelijk voor elke discipline in de sport of recreatie een meerwaarde is.
Er wordt gestart met reeks van 2 lessen van 45 minuten. De lessen worden opgebouwd van balkjestraining, naar balkjestraining in combinatie met cavaletti. Geschikt voor jong en oud, groot en klein, maar vooral voor enthousiaste combinaties.
De lessen worden gegeven door Tamara Zijp uit Hippolytushoef. Zij is eigenaar van Tamara Zijp Paardenbewegingstherapie. Naast gediplomeerd instructrice is zij ook Paarden bewegingstherapeute. Door deze combinatie kan ze vele paarden en hun eigenaren goed op weg helpen met tips, oefeningen en instructie, waardoor samen plezier hebben weer voorop komt te staan voor ruiter en paard. Wil je meer informatie weten over Tamara Zijp, bekijk dan haar website: http://www.tamarazijppaardenbewegingstherapie.nl/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wanneer:
Vrijdag 11 en 25 maart vanaf 17.00u. In groepjes van minimaal 3 combinaties en maximaal 4 combinaties.
Kosten:
2 lessen van 45 minuten
€27,50 voor leden, €40,- voor niet leden.
1 les van 45 minuten
€17,50 voor leden, €22,50 voor niet leden
Aanmelden:
chevianetamara@hotmail.com

Gegevens

Datum:
25 maart 2022
Tijd:
17:00 - 20:00 CET
Evenement Categorie:
Shares
Share This