Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Balkjestraining onder leiding van Tamara Zijp

17 juni 2022 @ 17:00 - 20:00 CEST

Het paardrijden in combinatie met balkjes geeft voor ruiter en paard een nieuwe impuls naar losheid, gehoorzaamheid en tempocontrole van het paard. Het leert de ruiter inzicht en gevoel te krijgen in het rijden, wat uiteindelijk voor elke discipline in de sport of recreatie een meerwaarde is.

Er wordt gestart met reeks van 3 lessen van 45 minuten. De lessen worden opgebouwd van balkjestraining, naar balkjestraining in combinatie met cavaletti. Geschikt voor jong en oud, groot en klein, maar vooral voor enthousiaste combinaties.

De lessen worden gegeven door Tamara Zijp uit Hippolytushoef. Zij is eigenaar van Tamara Zijp Paardenbewegingstherapie. Naast gediplomeerd instructrice is zij ook Paarden bewegingstherapeute. Door deze combinatie kan ze vele paarden en hun eigenaren goed op weg helpen met tips, oefeningen en instructie, waardoor samen plezier hebben weer voorop komt te staan voor ruiter en paard. Wil je meer informatie weten over Tamara Zijp, bekijk dan haar website: http://www.tamarazijppaardenbewegingstherapie.nl/

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wanneer:
Vrijdag 3 juni, 17 juni en 1 juli vanaf 17.00u.
In groepjes van minimaal 3 combinaties en maximaal 4 combinaties.

Kosten:
3 lessen van 45 minuten
€33,75 voor leden
€52,50 voor niet leden

Losse lessen ook mogelijk
€17,50 voor leden
€22,50 voor niet leden

 

Gegevens

Datum:
17 juni 2022
Tijd:
17:00 - 20:00 CEST
Evenement Categorie:

Organisator

Wironruiters

Locatie

Hippolytushoef
Lonjeweg 1
Hippolytushoef, Noord-Holland 1777 JG Nederland
+ Google Maps
Shares
Share This