Hippolytushoef – Zondag 27 augustus Vandaag werd de eerste federatie dressuurwedstrijd onder leiding van Bianca Fekkes georganiseerd. Zij heeft het stokje overgenomen van Marleen Dam – van der Meer die het dit jaren lang heeft gedaan namens de Wironruiters. De gehele dag was het mogelijk voor ruiters met hun pony’s en paarden om officiële proeven te rijden en hun prestaties te laten beoordelen door de vakkundige juryleden.

Hoewel er veel regen voorspelt was, is het het grootste deel van de dag droog geweest. De momenten dat het regende en vooral onweerde was er ruimte om binnen even te schuilen, om vervolgens alsnog te schitteren in de ring.

Een aantal leden van de vereniging hebben ook meegereden:
Ilona Koopman – Holtjer in de klasse Z2 behaalde maar liefst 201 en 207,5 punten wat goed was voor een respectievelijk 3e en 4e plaats.
Carin Lont in de klasse B behaalde 183,5 en 178 punten en daarmee haar eerste winstpunt. Welke goed waren voor twee eerste plaatsen.
Marleen Haverkamp verscheen in de ring om twee M1 proeven te rijden en behaalde 182 en 184,5 punten. Zij werd twee keer tweede.
Iris Hoekstra startte met haar pony Finn in de klasse L2  (D-pony) en behaalde 186,5 punten. Daarmee een eerste plaats voor hen.
Denise Fekkes  startte in de klasse B (C-pony) en behaalde 186 en 185 punten en nog eens twee eerste plaatsen.

Het is al mogelijk om je via mijnknhs.nl in te schrijven voor de volgende wedstrijd(en). Deze zijn op zondag 24 september, zondag 22 oktober, zondag 26 november en zondag 17 december. Onze wedstrijden zitten vanwege veel animo snel vol, meldt je daarom snel aan als je verzekerd wilt zijn van deelname.

Shares
Share This