Met een kleine op komst lukt het mij helaas niet meer om het volledige wedstrijdsecretariaat bij de Wironruiters te draaien en daarom ben ik opzoek naar iemand die naast mij het secretariaat wil bemannen.
Het idee is om de wedstrijddagen te gaan splitsen in dagdelen en dat we deze verdelen. Er is elke maand 1 wedstrijd. In de praktijk zal dat betekenen dat je ongeveer eens in de maand/ 2 maanden aan de beurt bent. De voorbereidingen blijf ik doen, het gaat dus echt om de dag zelf.
Je ontvangt de jury en verzorgt hen, voert de protocollen in, doet de prijsuitreikingen en bent het aanspreekpunt voor deelnemers.
Super leuk toch!!
Heb jij wedstrijdervaring/ kennis en lijkt het je leuk om dit samen met mij te doen?
Neem dat contact op met mij via 0618714051
(ook voor vragen bel of app gerust)
Sportieve groetjes, Marleen
Shares
Share This