LR, PC en MV De Wironruiters

Dressuurles

Jacob van der Heide


  • Wanneer? oneven weken
  • Tijd: 18.00 - 22.00 uur

Jacob van der Heide komt met grote regelmaat om ruiters les te geven op elk gewenst niveau. Hij richt jonge paarden af en rijdt meerdere paarden in de hogere klassen. Hij jureert tot en met de ZZ licht en weet dus hoe een goede proef te rijden.

Jacob is positief, energiek en opbouwend in zijn lessen.


Bij interesse en voor meer informatie kun je contact opnemen met Jolanda.
Jolanda_appelman@hotmail.com

Clinic Belinda Schuurman TrailTrail clinic o.l.v. Belinda Schuurman

  • Datum: 19 april 2020
  • Tijd: vanaf 13.00 uur

Belinda Schuurman komt naar De Wironruiters. Ze heeft op advies van haar hoefsmid kennis gemaakt met western rijden. Daar heeft zij een manier gevonden die bij haar past, bij haar paard maar ook bij veel ruiters die zij les mag geven. Dit wil zij graag doorgeven door clinics te organiseren. In ons geval neemt zij de deelnemers mee in een trail.

Tijdens deze trail wordt er gewerkt aan tempo, cadans, ritme en weten hoe groot je paard beweegt, daarbij moet het paard verzameld zijn, zichzelf dragen en dat aan een losse teugel Het lijkt Belinda heel leuk om ruiters wegwijs te maken in zo’n parcour!

Zelf rijdt zij in de hoogste klasses met haar quarter. Zij traint hem dressuurmatig om hem te gymnastiseren net als in de dressuur en rijdt hem puur aan het been naar het bit toe. Ook moet hij zich zelf dragen. In bijna alle onderdelen hebben zij het Nederlands Kampioenschap gewonnen en in Duitsland hoge scores gehaald. Hun mooiste onderdeel is de Western riding dat bestaat uit lope (galop) met tien wissels erin!

Lijkt het je leuk om mee te doen?
Meld je dan snel aan! Bonniefolkers@hotmail.com


Geef bij het aanmelden aan wat je ervaring is op het gebied van trailrijden, dan kunnen we er bij het indelen rekening mee houden.

  • Je rijdt met 2 deelnemers een uur;
  • Kosten zijn 22,50 (leden) en 27,50 (niet leden) Bij annuleren binnen 24 uur brengen wij € 10,- in rekening.
Westernrijden

Regelmatig komt Roel van Dijk naar LR, PC en MV De Wironruiters om les te geven in het Westernrijden.

Inmiddels is er een heel aantal vaste deelnemers welke de bak ook reserveren om zelfstandig te trainen.

Instructie: Roel van Dijk

Wanneer? bakbezetting...