LR, PC en MV 'De Wironruiters'

Menvereniging De Wironruiters

De menvereniging is onderdeel van de LR, PC en MV De Wironruiters en heeft de thuisbasis in de rijhal aan de Lonjeweg te Hippolytushoef. Wij zijn een actieve menvereniging waar gemoedelijkheid en gezelligheid hoog in het vaandel staat.

Ieder jaar worden er in en rond onze rijhal een aantal evenementen georganiseerd, variërend van dressuur wedstrijden tot minimarathons. Daarnaast worden er wedstrijden buiten onze vereniging gereden.Kees Keijzer 4e plaats

Kees Keijzer 4de plaats in de Klasse enkelspanpaard. Groom Laura Haverkom loodste Kees en paardje Sil feilloos door de hindernissen, die bij diverse landeigenaren uitgezet waren. Het was een prachtige dag, bij Bucephalus in Barsingerhorn.

Marathon in CornwerdKees Keijzer in actie met groom Laura.

Bert Koorn in actie met groom Sanne.

Marathon in Hoofddorp

Bert Koorn met groom Sanne Dekker behaalde de 2de prijs bij de 2-span pony's. Kees Keijzer zette ook een goede tijd neer bij de enkelspan paarden met groom Laura achterop.

  

Doelen...

Als het nieuwe men seizoen begint, vraagt Sylvana wat is je doel met je aanspanning? Het is goed om naar een doel te werken. en het geeft je menlessen meer inhoud want je wil iets bereiken. Mijn doel was duidelijk ik wilde met mijn 2-span in de dressuur naar de klasse Z. Menig uren heb ik hier samen met Sylvana aan besteed en we waren op de goede weg. Twee keer gestart met 5 winstpunten in de klasse B. Helaas moest ik mijn doel flink bijstellen, Joris heeft een pees ontsteking dus is voorlopig uitgewerkt. Gelukkig heb ik naast Joris mijn jonge blom Bonny, mijn nieuwe doel! Met Bonny in het enkelspan naar de klasse Z en dat Joris pijn vrij komt. En verder bij mij heel oud mag worden. Anja.

        

Menclinic bij de Wironruiters

Op het terrein van de LR, PC en MV De Wironruiters is een menclinic georganiseerd voor menner en groom.

  

  

  

  

                        

                        

  
  

Marathon in Bronneger

Eerste plaats voor Tamara Floor met groom Sanne Dekker.   2-span pony Honey en Heaven.

     

Bucephalus, Menmarathon viert 25-jarig jubileum!

Al 25 jaar lang staat de menmarathon bij Bucephalus garant voor spektakel op Hemelvaartsdag!
Pony- en paardenaanspanningen in alle mendisciplines, van enkelspan tot vierspan, nemen deel aan de marathon, die bestaat uit een dressuurproef, vaardigheid en een traject met spectaculaire hindernissen dat leidt door de omgeving van Barsingerhorn.

  Kees Keijzer met groom LauraBert Koorn eerste enkelspan pony met groom Sanne Dekker

Menwedstrijd Wironruiters!

Mooi weer en een goed gevulde deelnemers lijst maakte het tot een succesvolle en gezellig mendag. Organisatie Bert Koorn en de nodige vrijwilligers zorgde dat de dag goed verliep. Allemaal bedankt hiervoor! Dames van de kantine zorgde voor de innerlijke mens. Winstpunten werden gehaald door Kees Keijzer, Tamara Floor die voor het eerst meedeed met haar 4span, Bert Koorn, Gon Haverkamp, Anja van den Berg, Marga Klaver en Sanne Dekker.

 Sanne Dekker met DjenteTamara Floor met haar 4-span

Kees Keijer met groom LauraAnja van den Berg Marga Klaver met haar pony marysue voor de wagen

Maratho  Tamara Floor met groom Sanne Dekker!n Cornwerd
Sylvana Scheeve met groom Rinus!

Eerste prijs 2-span pony in de marathon die gehouden werd in Cornwerd, Tamara Floor met groom Sanne Dekker!
Sylvana Scheeve eerste prijs dressuur!

Foto van Bert met groom Marc!

 Kees Keijzer met groom laura!

Eerste Wironruiters menner met vierspan!

Een leuk nieuwtje vanuit de club menners: Tamara Floor heeft haar 4 classic pony's ingespannen. Zij heeft daar onlangs een mooie rit mee gemaakt in de omgeving bij Zorgvliet. Wat moet dat geweldig zijn, Tamara!