Op 29 mei 2022 organiseren wij de eerste open onderlinge wedstrijd van dit jaar voor paarden/pony’s en Bixieruiters, zowel springen als dressuur.
Wil je graag een klasse hoger starten, maar dit graag nog een keer oefenen? Heb je geen startkaart en wil je eens een proefje rijden? Of wil je een springparcours doen waarbij je zelf de hoogte mag bepalen én waarbij er ook begeleiding in de bak aanwezig is? Dat kan allemaal op deze open onderlinge wedstrijd, iedereen is welkom! Je kunt dressuur starten tm M2.
Een startkaart is niet nodig. Wel dient je paard/pony netjes geënt te zijn en je harnachement op orde.
Kosten:
€7,50 per proef en €7,50 voor het springen. Deelname voor eigen leden is gratis. Het rijden van 2 proefjes is mogelijk, met uitzondering van de Bixie.
Nieuw dit jaar..🤩
..is dat je kunt meerijden voor de onderlinge bokaal, gesponsord door Autobedrijf van Medevoort. Om kans te maken op deze leuke prijs moet je op alle 3 de onderlinge wedstrijden een dressuurproef hebben gestart. Zowel leden als niet leden kunnen kans maken op deze prijs.
Aanmelden:
Je kunt je aanmelden via: mariskaenkim@hotmail.com. Vermeld in de mail je eigen naam, naam van je pony/paard, categorie, welke klasse je wil rijden, of je een federatie of niet-federatie ruiter bent en of je 1 of 2 proefjes wil rijden en voor het springen op welke hoogte je dit wil doen.
We zien je hopelijk op 29 mei, waar we er weer een gezellige dag van gaan maken!
Groetjes,
Mariska en Kim
Shares
Share This