LR, PC en MV 'De Wironruiters'

Sponsoring LR, PC en MV 'De Wironruiters'

Loga LR, PC en MV De Wironruiters, actief en professioneel.De rijvereniging LR, PC en MV 'De Wironruiters' is een actieve vereniging en gericht op het beoefenen en promoten van de hippische sport. De vereniging heeft de rijhal aan de Lonjeweg in Hippolytushoef. De activiteiten bestaan uit rijlessen met professionele instructie, vrijrijden in onze rijhal, clinics door ervaren ruiters en professionals, wedstrijden voor federatie en niet federatie ruiters, dressuur, springen en mennen en het bevorderen van de hippische sport.

LR, PC en MV De Wironruiters kent een lange geschiedenis op Wieringen. Uitoefening van de hippische sport in clubverband, begint al in de jaren '30 van de vorige eeuw.

Onze vereniging zet zich in om de hippische sport, op Wieringen mogelijk te maken en ondersteunt diverse verenigingen en organisaties door de rijhal en omliggend terrein, tegen een aanvaardbare vergoeding, beschikbaar te stellen. Enkele recente voorbeelden; Wieringerlandshow Nut en Genoegen, Teckelvereniging, Natuurvereniging en Wielersport Wieringen maar ook de basisscholen weten de locatie tijdens de Sinterklaasperiode, te vinden.

Rijhal energie-neutraal

De rijvereniging is een bloeiende vereniging met ambities. Naast de vele sportieve activiteiten zijn we actief bezig om de rijhal energie-neutraal te maken. De plannen zijn inmiddels vergevorderd en een aantal grote sponsoren hebben zich bij ons aangesloten.

Uw steun tweeledig

Uw ondersteuning zorgt er voor dat de LR, PC en MV De Wironruiters zich sterk kan maken voor de toekomst en tegelijkertijd zien uw klanten dat u onze levendige en maatschappelijk betrokken vereniging een warm hart toe draagt.

Sponsor mogelijkheden:

  • Adverteren op onze website;
  • Reclamebord in rijhal, diverse afmetingen mogelijk;
  • Facebook;
  • Tijdens één of meerdere wedstrijden;
  • Club van 50.

Heeft u interesse om onze vereniging te ondersteunen of wilt u de locatie afhuren, neem dan contact op met voorzitter Pieter Klein, telefoon 06-51535954 of via het contactformulier onder 'Contact'.

Wij verwelkomen u graag als lid van de 'Club van 50'.


Rijhal LR. PC en MV De Wironruiters Hippolytushoef, Wieringen.