LR, PC en MV 'De Wironruiters'

Sponsoring LR, PC en MV 'De Wironruiters'

Loga LR, PC en MV De Wironruiters, actief en professioneel.De rijvereniging LR, PC en MV 'De Wironruiters' is een actieve vereniging en gericht op het beoefenen en promoten van de hippische sport. De vereniging heeft de rijhal aan de Lonjeweg in Hippolytushoef. De activiteiten bestaan uit rijlessen met professionele instructie, vrijrijden in onze rijhal, clinics door ervaren ruiters en professionals, wedstrijden voor federatie en niet federatie ruiters, dressuur, springen en mennen.

Missie & Visie

Onze missie: 'Het beoefenen en bevorderen van de hippische sport in zoveel mogelijk disciplines'. De vereniging is als rijvereniging aangesloten bij de KNHS (Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie) en daardoor onderdeel van de grootste paardensport organisatie van Nederland. De rijvereniging LR, PC en MV 'De Wironruiters' wil kwalitatief en in duurzaamheid tot de beste rijverenigingen behoren en streeft naar een breed aanbod van paardensport activiteiten voor een zo breed mogelijke doelgroep van ruiters en belangstellenden.

Historie

LR, PC en MV De Wironruiters kent een lange geschiedenis op Wieringen. Uitoefening van de hippische sport in clubverband, begint al in de jaren '30 van de vorige eeuw.

Maatschappelijk betrokken

Onze vereniging zet zich in om de hippische sport op Wieringen, mogelijk te maken en ondersteunt diverse verenigingen en organisaties door de rijhal en omliggend terrein, tegen een aanvaardbare vergoeding, beschikbaar te stellen. Enkele recente voorbeelden; Wieringerlandshow Nut en Genoegen, Teckelvereniging, Natuurvereniging en Wielersport Wieringen maar ook de basisscholen weten de locatie tijdens de Sinterklaasperiode, te vinden. Informatie?

Rijhal energie-neutraal

De rijvereniging LR, PC en MV 'De Wironruiters', is een bloeiende vereniging met ambities. Naast de vele sportieve activiteiten zijn we actief bezig om de rijhal energie-neutraal te maken. De plannen zijn inmiddels vergevorderd en een aantal grote sponsoren hebben zich bij ons aangesloten.

Duurzaam

Mede door uw steun, kunnen wij werken aan ons doel; de 'duurzaamste' rijvereniging van Nederland te worden! Niet alleen qua energie maar ook qua voortbestaan. Duurzaamheid omvat alles dat voor de continuïteit van de vereniging van belang is.

Uw steun tweeledig

Uw ondersteuning zorgt er voor dat de LR, PC en MV De Wironruiters zich sterk kan maken voor de toekomst en tegelijkertijd zien uw klanten dat u onze levendige en maatschappelijk betrokken vereniging een warm hart toe draagt.

Sponsor mogelijkheden:
  • Adverteren op onze website;
  • Reclamebord in rijhal, diverse afmetingen mogelijk;
  • Facebook;
  • Tijdens één of meerdere wedstrijden;
  • Club van 50.

Heeft u interesse om onze vereniging te ondersteunen of wilt u de locatie afhuren, neem dan contact op met voorzitter Pieter Klein, telefoon 06-51535954 of via het contactformulier onder 'Contact'.

Wij verwelkomen u graag als lid van de 'Club van 50'.


Rijhal LR. PC en MV De Wironruiters Hippolytushoef, Wieringen.