SPONSORING

SPONSORING

De rijvereniging ‘De Wironruiters’ is een actieve vereniging en gericht op het beoefenen en promoten van de hippische sport. De vereniging heeft de rijhal aan de Lonjeweg in Hippolytushoef. De activiteiten bestaan uit rijlessen met professionele instructie, vrijrijden in onze rijhal, clinics door ervaren ruiters en professionals, wedstrijden voor federatie en niet federatie ruiters, dressuur, springen en mennen.

CLUB VAN 50

Bij de Wironruiters is het mogelijk lid te worden van zogeheten Club van 50. Deze club heeft tot doel iets extra’s te doen voor de leden, die niet uit de normale middelen van de vereniging kunnen worden bekostigd. Leden van de Club van 50 betalen ieder jaar 50 euro, dit tot wederopzegging. In 2020 hebben wij van de club van 50 de verlichting in de buitenbak aangelegd. Iedereen kan lid worden van de Club van 50, zowel particulieren als bedrijven. Van ieder lid wordt de naam vermeld op Club van 50 bord in de kantine.

RABOBANK CLUB SUPPORT

Met Rabo ClubSupport biedt de Rabobank financiële ondersteuning aan clubs en verenigingen. Om ze sterker te maken, voor nu en in de toekomst. Help jij de Wironruiters hun doel te behalen?  Als lid bepaal jij namelijk welke club een financiële ondersteuning ontvangt. Kortom: jouw stem is geld waard. Goed voor de club & geweldig voor de buurt. Elk jaar in oktober kunnen leden van de Rabobank 5 stemmen uitbrengen aan hun favoriete clubs. In 2020 hebben wij van het opgebrachte geld nieuwe springbalken aangeschaft.

Nog geen lid van de Rabobank? U kunt zich hier aanmelden. Zodra de actieperiode van start gaat, ontvangt u hier vanzelf bericht over via het Rabobank berichtenportaal. https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/

VERHUUR ACCOMODATIE

Onze vereniging zet zich in om de hippische sport op Wieringen, mogelijk te maken en ondersteunt diverse verenigingen en organisaties door de rijhal en omliggend terrein, tegen een aanvaardbare vergoeding, beschikbaar te stellen. Enkele recente voorbeelden; Wieringerlandshow Nut en Genoegen, Teckelvereniging, Natuurvereniging en Wielersport Wieringen maar ook de basisscholen weten de locatie tijdens de Sinterklaasperiode, te vinden.

BORD SPONSORSING

Uw reclamebord in onze rijhal. De Wironruiters is een actieve vereniging die veel organiseert en zodoende veel bezoekers trekt. Hoe leuk is het dat uw bedrijf op de foto’s in de media staat wanneer wij een wedstrijdverslag in de krant plaatsen. U bepaald zelf hoe uw bord er uit komt te zien en samen zoeken we een mooi plekje om hem op te hangen.

ADVERTEREN OP WEBSITE

Onze website is een actieve, veelgelezen medium.. Ieder lid en vele bezoekers van de Wironruiters bezoeken veelvuldig deze site om op de hoogte te blijven van het actuele activiteitenprogramma en nieuwsberichten. De Wironruiters biedt u de mogelijkheid om een advertentie op deze site te plaatsen.

EVENEMENTEN SPONSORING

Tijdens wedstrijden (onderlinge, federatie maar ook bixiewedstrijden) is het mogelijk dat wij u als bedrijf in de picture zetten. Dit zal vooraf aangekondigd worden, op flyers vermeld worden en op de dag zelf zal er aandacht zijn voor uw bedrijf. Onderling kunnen er afspraken gemaakt worden over de wijze van sponsoring voor die dag of dat evenement. Vaak is dit een financiële bijdrage, maar het kunnen ook materialen of diensten zijn.

GROTE CLUBACTIE

Elk jaar in september start de grote clubactie. Bak en lessende eden kopen bij hun lidmaatschap standaard 5 loten. De vereniging koppelt aan het verkopen van deze loten een leuke activiteit voor de verkopers. Een lot kost 3 euro per stuk, waarbij 2,80 voor de vereniging is. Elk jaar hangt de Wironruiters hier een spaardoel aan vast. Hierover vindt je meer informatie in de actieperiode via social media en onze nieuwsupdates.

AVIA TANKPAS

Tank jij regelmatig bij de Avia en wil je de Wironruiters graag steunen? Vraag dan ook een Avia clubspaarpas aan! Bij iedere tankbeurt krijg je met de AVIA clubspaarpas, spaarpunten. Elke 100 spaarpunten is €2,- waard. Makkelijker geld inzamelen voor de vereniging kan niet.

KNHS- FNRS- AGRADI PARTNER PROGRAMMA

SPONSORKLIKS

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het jou een cent extra kost! Het principe van SponsorKliks is gebaseerd op het feit dat grote bedrijven een bepaald percentage van hun winst ter beschikking willen stellen aan verenigingen in het kader van sociaal ondernemen.

Als je toch al van plan was om online een bestelling te doen, doe dit dan via SponsorKliks zodat je de Wironruiters steunt met jouw aankoop. Dit gaat het gemakkelijk. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie ontvangt de Wironruiters. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Voor jouw een kleine moeite, voor jouw vereniging directe inkomsten.

App Sponsorkliks

Je kunt ook de SponsorKlik app downloaden. Via de app kun je direct je aankopen doen. In de app selecteer je De Wironruiters als jouw sponsordoel. Makkelijk kunnen we het niet maken voor je.

 

 

SPONSORS

UW STEUN TWEELEDIG

Uw ondersteuning zorgt er voor dat de Wironruiters zich sterk kan maken voor de toekomst en tegelijkertijd zien uw klanten dat u onze levendige en maatschappelijk betrokken vereniging een warm hart toe draagt.

Voor elke vorm van sponsoring proberen wij aandacht in de media te vragen. Door middel van een foto en een stukje tekst waarbij u als persoon of bedrijf in de spotlights komt te staan, krijgt u direct aandacht die uw bedrijf een “boost” kan geven.