LR, PC en MV De Wironruiters

Rabobank Clubkas CampagneOver de Rabobank Clubkas Campagne

In het werkgebied van Rabobank Kop van Noord-Holland bruist het van verenigingen en stichtingen die het maatschappelijke, sociale en culturele leven verbeteren. Het ondersteunen van lokale projecten is een van de manieren om onze betrokkenheid bij onze omgeving te tonen. Verenigingen en stichtingen die voldoen aan de voorwaarden voor deelname aan de Rabobank Clubkas Campagne kunnen meedoen.

Start van de Rabobank Clubkas Campagne

Tijdens de Rabobank Clubkas Campagne kunnen leden van Rabobank Kop van Noord-Holland hun stem uitbrengen op de vereniging(en) of stichting(en) die zij een warm hart toedragen. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting ontvangt. Dit jaar hebben we € 225.000,- te verdelen!

Wie mogen er stemmen?

Alle leden van Rabobank Kop van Noord-Holland van 18 jaar en ouder (per 1 april) kunnen hun stem uitbrengen van 23 april tot en met 14 mei 2019. Bent u lid van Rabobank Kop van Noord-Holland? Dan ontvangt u een persoonlijke uitnodiging met unieke stemcode waarmee u via de Rabo website uw stem kunt uitbrengen.