LR, PC en MV De Wironruiters

Sponsor De Wironruiters met SponsorKliks

Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan jouw sponsordoel, zonder dat het jou een cent extra kost!

Het principe van SponsorKliks is gebaseerd op het feit dat grote bedrijven een bepaald percentage van hun winst ter beschikking willen stellen aan verenigingen in het kader van sociaal ondernemen.

Als je toch al van plan was om online een bestelling te doen, doe dit dan via SponsorKliks zodat je LR, PC en MV De Wironruiters steunt met jouw aankoop

Bestel via: Sponsorkliks

Wil je jouw vereniging ook GRATIS sponsoren? Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van jouw club. Voor jouw een kleine moeite, voor jouw vereniging directe inkomsten.

App SponsorKlik

Je kunt ook de SponsorKlik app downloaden. Via de app kun je direct je aankopen doen. In de app selecteer je De Wironruiters als jouw sponsordoel.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van jouw vereniging. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.nl naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde.