LR, PC en MV 'De Wironruiters'

Word ook sponsor van de LR, PC en MV 'De Wironruiters', alvast dank.

Loga LR, PC en MV De Wironruiters, actief en professioneel.De rijvereniging LR, PC en MV 'De Wironruiters' is een actieve vereniging en gericht op het beoefenen en promoten van de hippische sport. De vereniging heeft de rijhal aan de Lonjeweg in Hippolytushoef. De activiteiten bestaan uit rijlessen met professionele instructie, vrijrijden in onze rijhal, clinics door ervaren ruiters en professionals, wedstrijden voor federatie en niet federatie ruiters, dressuur, springen en mennen en het bevorderen van de hippische sport.

Ook verhuurt de vereniging de rijhal, kantine en terrein, voor andere activiteiten. Enkele recente voorbeelden; Wieringerlandshow Nut en Genoegen, Teckelvereniging, Natuurvereniging en Wielersport Wieringen maar ook de basisscholen weten de locatie tijdens de Sinterklaasperiode, te vinden.

Heeft u interesse om onze vereniging te ondersteunen of wilt u de locatie afhuren, neem dan contact op met voorzitter Pieter Klein, telefoon 06-51535954 of via het contactformulier onder 'Contact'.

Wij verwelkomen u graag als lid van de 'Club van 50'.

Agradi de webshop voor ruitersport artikelen.

U kunt adverteren:

  • op onze website;
  • op onze Facebookpagina;
  • met uw reclamebord in onze rijhal;
  • tijdens een wedstrijd en meer.

Rijhal LR, PC en MV De Wironruiters - Lonjeweg 1, Hippolytushoef