Op zondag 18 juli werd de eerste ‘Open Zomerspring competitie’ gereden bij  de Wironruiters. Dit idee is ontstaan vanuit een oproep door de Gemeente Hollands Kroon in samenwerking met Sportservice Schagen die verenigingen aanspoorden deze zomer reuring op de velden teweeg te brengen. Die reuring was er!
.
Naast een keurig uitgezet parcours, volop bezoek en deelnemers, vrolijke gezichten waren er ook twee stands; Relaxpets, paardensportartikelen en Melaniesportretten stelden hun waar ten toon. Er zijn flink wat sponsoren gevonden zodat de deelnemers niet met lege handen naar huis gingen.
.
Veel verschillende combinaties verschenen er in het parcours, waarbij er zelf gekozen kon worden voor de hoogte die er gesprongen werd. De kleinste en/ of onervaren ruiters sprongen 50 cm. Maar er werd ook 90cm gesprongen. Gekscherend werd dit naderhand niet springen genoemd, maar sprak men over vliegen.
.
Zondag 1 augustus is er opnieuw kans om deel te nemen aan deze laagdrempelige onderlinge competitie. Waar plezier, ervaring en vertrouwen opdoen voorop staat.
.
Deelnemers die aan beide dagen mee doen, maken kans op de titel over-all winnaar van de Open ZomerSpring Competitie 2021. Voor hen staat er een grote beker klaar en ligt er een zweetdeken klaar van Paardenkliniek Hollands Kroon. Maar zeg nou zelf, de titel is het mooist!
.
Tijdens deze dag was ook Diana Breed, van Diana Breed Fotografie aanwezig die de deelnemers pracht vast heeft gelegd. Deze foto’s zijn na te bestellen via de link onder aan deze pagina. Ze zijn onbewerkt maar wanneer je besteld, bewerkt Diana ze nog voor je. Kosten: €4,- per foto. €10,- voor 3, €30,- voor 10.
.
Aanmelden:
Informatie en aanmelden kan door een mail te zenden aan info@wironruiters.nl.
De kosten zijn €8,50 per start.
Er is mogelijkheid om je in te schrijven voor de volgende hoogtes;
50cm, 60cm, 70cm, 80 cm 90cm en 1.00m.
www.wironruiters.nl
Shares
Share This