LR, PC en MV 'De Wironruiters'

Logo LR, PC en MV De Wironruiters - Hippolytushoef.

De rijvereniging LR, PC en MV 'De Wironruiters' is een actieve vereniging en gericht op het beoefenen en promoten van de hippische sport. De vereniging heeft de rijhal aan de Lonjeweg in Hippolytushoef. De activiteiten bestaan uit rijlessen met professionele instructie, vrijrijden in onze rijhal, clinics door ervaren ruiters en professionals, wedstrijden voor federatie en niet federatie ruiters, dressuur, springen en mennen.

Missie & Visie

Onze missie: 'Het beoefenen en bevorderen van de hippische sport in zoveel mogelijk disciplines'. De vereniging is als rijvereniging aangesloten bij de KNHS (Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie) en daardoor onderdeel van de grootste paardensport organisatie van Nederland.

De rijvereniging LR, PC en MV 'De Wironruiters' wil kwalitatief en in duurzaamheid tot de beste rijverenigingen behoren en streeft naar een breed aanbod van paardensport activiteiten voor een zo breed mogelijke doelgroep van ruiters en belangstellenden.De missie en visie van de LR, PC en MV De Wironruiters, is de basis van de verenging. Het geeft het bestaansrecht van de vereniging aan en is de richtlijn voor beleid en doelstellingen.

Maatschappelijk betrokken

Onze vereniging zet zich in om de hippische sport op Wieringen, mogelijk te maken en ondersteunt diverse verenigingen en organisaties door de rijhal en omliggend terrein, tegen een aanvaardbare vergoeding, beschikbaar te stellen. Enkele recente voorbeelden; Wieringerlandshow Nut en Genoegen, Teckelvereniging, Natuurvereniging en Wielersport Wieringen maar ook de basisscholen weten de locatie tijdens de Sinterklaasperiode, te vinden.

LR, PC en MV De Wironruiters

De LR, PC en MV De Wironruiters heeft de rijhal aan de Lonjeweg 1 te Hippolytushoef. Meer informatie over de vereniging...

Lid worden?

Voor meer informatie en/of inschrijfformulier kun je terecht bij de secretaris Jolanda Appelman of het onderstaande contactformulier.

Vraag en/of aanmelding LR, PC en MV De Wironruiters.